"Een vitale toekomst voor Cadzand en Domburg"

Advies, ondernemers & overheden: Cadzand, Domburg en Noordwijk

De gewenste positionering met daaraan gekoppeld de aanwezige voorzieningen vormen de basis voor productontwikkeling en toekomstige marktverbreding. De kansen die een regio biedt worden als USP ingezet en daarmee optimaal benut.

Badstatus Domburg, Cadzand en Noordwijk

Meerjarig ontwikkelingsproject in opdracht van, de gemeenten Veere en Sluis. Met als doel een eigentijdse en hoogwaardige vorm van toerisme te ontwikkelen dat een sterke bestemmingsimpuls geeft via nieuwe doelgroepen en jaarrond toerisme. Profilering op de internationale markt is een van de doelstellingen. De officiële internationale erkenning als Badplaats wordt als middel ingezet.

De activiteiten worden gecoördineerd en nieuwe verbindingen worden gelegd die leiden tot productinnovatie.

Opdrachtgevers: Provincie Zeeland, gemeente Sluis en Veere, OBD (Ondernemers Domburg) en Economische Impuls Zeeland.

In Zeeland hebben zowel Domburg als Cadzand het predicaat ‘heilzame zeebadplaats’ ontvangen. Het voldoen aan de internationale criteria van de European Spas Association is het resultaat van een proces waarin samenwerking tussen bedrijven en overheden centraal stond. Mr. Reinhard Petry Projectmanager ESPA vermeldt op het officiële document:

Frau Marlies Sobczak hat mit ihrer internationalen Fachkenntnis Verbindungen hergestellt und die Beratungen an den Qualitätsaspekten der ESPA verbunden.”

Nieuw 2019-2020 Noordwijk

Noordwijk (Zuid-Holland) Health Destination. Een proces van badplaats naar kuuroord aan zee. Verbinding de kracht van locatie. De zee en de duinen voor het welbevinden van gasten.  Opdrachtgever samen met ondernemers en betrokkenen: Noordwijk Marketing en gemeente Noordwijk.

Noordwijk; zeewatermonsters met Dr. Kurt von Storch